Har hämtat Hadron-kittet

I onsdags gick jag för att hämta jag ut paketet med Hadron-kittet. Något sen från jobbet, rätt trött och hungrig. Första besvikelsen var att paketet var öppet i ena änden. Hade ingen större lust att betala, åka hem och upptäcka att något saknades. Så jag fick packa upp på plats och kolla innehållet.

 

 

Nästa överraskning var att jag började med att packa upp påsen som var omärkt. I den låg 32 kullager som inte fanns med på listan.

V-Hjul med kullager

Att det var V-hjul i den kunde jag lista ut, men dom andra hade jag ingen aning.

Listan med 38 poster kändes väldigt lång. Som tur var så var dom andra påsarna märkta och då var det rätt mycket lättare att bocka av listan.

30-40-minuter senare var jag klar och kunde gå hem. Allt var med. Hade hellre packat upp och kollat av listan hemma, men hellre att allt var med. Tyvärr var inte mitt arbetsbord hemma redo att börja bygga.

Kullagren fanns inte med på listan, men dom hör till V-hjulen. Läste på wikin när jag kom hem.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>