10 reaktion på “Omstart

 1. Hej!
  Hur går det med 3Dprintern? Har projektet helt avstannat eller har du bara inte uppdaterat?

  //Niklas

  • Hej Niklas!

   Det går framåt, men det är bloggandet som avstannat. Hela bygget fick vila en del under hösten och våren. Jag blev pappa vid nyår och det tog mycket fokus både före och efter. Jag har fått igång printern och ägnat tid åt finjustera den. Det är mycket man inte visste att man behövde lära sig.

   /Per

   • Jo jag kan tänka mig det. Nu får du printa barnvagnstillbehör och dylikt!
    Var köpte du delarna och vilka instruktion följer du?

    • Jag köpte direkt från buildlog.net, eller rättare sagt den webshop som fanns i anslutning. Hela kittet finns fortfarande att köpa men av andra. Lista var man kan köpa idag finns här:

 2. Hej!

  Maila mig om du fastnar på något när det gäller din ORD Bot, eller kanske ännu bättre – skriv ett blogginlägg här så kan jag kommentera.

  Även jag har småttingar så min skrivare är också ett långsamt ”work-in-progress”. Jag har kanske inte svar på allt men jag har varit igång ett tag. Har printat några kilo PLA och precis börjat trixa med ABS.

  Min något sparsamma dokumentation av skrivaren är den här tråden;
  http://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?p=804000

  • Hej!
   Jag har införskaffat mig en Hadron nu och den funkar fint, otroligt stabil printer. Jag skulle gärna byta idéer osv om fler har samma printer. Heter niklas555 på samma forum.

   • Kul att du också köpt en och ledsen för sent svar. Jag är på att dela erfarenheter. Är som sagt sämre på att uppdatera bloggen än på att fixa med skrivaren. Har mest haft spam-kommentarer i inflödet så har missat att det kommit några av intresse.

  • Jag har fått igång den halvhyfsat. Har inte följt upp på bloggen medan jag hållt på. Är absolut intresserad av att dela erfarenheter.

 3. Du kan maila mig så kan jag berätta mer. Du kan skicka ett cc till Andreas också. (Jag antar att du har min mail)

  //Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>